Over ons

Steeds meer bedrijven en huishoudens in Nederland krijgen te maken met ongewenst bezoek op elk denkbaar tijdstip van de dag. De narigheid, de schade, het gedoe, maar in het bijzonder de wetenschap dat vreemden “binnen” zijn geweest, zijn beslist geen pretje. Ondanks dat de verzekering vaak uitkeert, zijn er toch altijd tijd en kosten gemoeid met vervanging, reparatie en andere zaken. Een goede bescherming van huis, kantoor en de omgeving daarvan is daarom geen overbodige luxe, maar noodzaak geworden. Elektronische systemen zijn een onderdeel van deze bescherming. VisoTek is u hierbij al zo'n twintig jaar graag van dienst.

Op deze site zult u niet veel productinformatie tegenkomen. Beveiligen is namelijk meer dan kastjes en techniek. Het gaat er veel meer om om met de beschikbare technieken de juiste oplossing voor de betreffende omgeving te creëren. 

Een te beveiligen object wordt door ons eerst “doorgelicht” voordat wij overgaan tot een offerte, projectering, montage, inbedrijfstelling en (indien noodzakelijk) certificering. Na de oplevering kunnen wij uiteraard ook het onderhoud aan de systemen verzorgen.

Eventueel kan VisoTek acteren als totaalinstallateur met voor alle installatiewerkzaamheden één aanspreekpunt, en met een optimale afstemming van de verschillende systemen. 

Ons leveringsprogramma bestaat uit systemen voor:

  • Inbraakdetectie
  • Camerabewaking
  • Toegangscontrole
  • Intercom
  • Brandmelding en ontruiming
  • Beheer en management
  • Netwerkinfrastructuur voor bovengenoemde systemen

VisoTek werkt samen met gerenommeerde A-merk fabrikanten van hoogwaardige apparatuur en met diverse serviceverleners voor preventie en opvolging van alarmen. Onze hoogwaardige producten werken onder alle omstandigheden, voldoen aan de strengste eisen en zijn zeer eenvoudig te bedienen.

Onze oplossingen houden niet op bij verkoop. Installatie en onderhoud vormen een even belangrijk onderdeel van ons aanbod. Kwaliteit en betrouwbaarheid van zowel onze oplossingen als ons bedrijf staan daarbij centraal.

Kenmerken van ons bedrijf zijn: korte lijnen, kennis van zaken, betrokkenheid, snelheid en daadkracht. Met hoofdkantoor in Vijfhuizen NH zijn veel van onze klanten gevestigd in de regio maar ook daarbuiten zijn wij actief. 

Visotek is lid van de VEB (Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven) en is daarmee ook een officieel erkend installateur van inbraakalarmsystemen. Verzekeraars kunnen daarom vragen.

 

Voor beveiliging op maat kiest u voor Visotek. Wij geven u graag vrijblijvend advies.