Inbraakbeveiliging

Het gevoel van verontwaardiging en onmacht na een inbraak is vaak nog groter dan de financiële gevolgen. Een inbraak brengt namelijk meer teweeg dan alleen schade en financieel verlies. Inbreuk op privacy binnen uw beschermde omgeving in combinatie met verlies van soms persoonlijke bezittingen is een nare ervaring. Het veroorzaakt veel extra werk om de zaken weer op orde te brengen.

Het is dus belangrijk om voldoende obstakels op te werpen tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Echter, inbraakbeveiliging is meer dan alleen techniek. Goede afspraken en goed hang en sluitwerk zijn eerste stappen. Een tweede stap is een inbraakalarmsysteem, bestaande uit een centrale met daarop aangesloten een aantal detectoren. De centrales en detectoren beveiligen niet alleen tegen inbraak, maar kunnen ook brand detecteren.

Onze oplossingen zijn gebaseerd op een grondige analyse van de risico’s, waarbij alle te nemen maatregelen worden vastgelegd in een duidelijk Programma van Eisen. Hierin worden ook niet technische voorzieningen als Organisatorische en Bouwkundige maatregelen en eventuele eisen van de verzekeraar vastgelegd.

Voor bestaande panden kan het aanleggen van een alarminstallatie ingrijpend zijn, aangezien de diverse detectoren verbonden moeten worden met een centrale. Afhankelijk van het Programma Eisen bestaat de mogelijkheid om een systeem draadloos te configureren, zodat geen draden langs en over muren en plafonds hoeven te worden geleid.

 

Wilt u meer weten over Inbraakbeveiliging? Bel 023 - 55 83 900