ILOQ Digitaal sluitsysteem

Een traditionele vorm van toegangscontrole is de sleutel en slotcilinder. De digitale sleutels en cilinders van ILOQ combineren nu deze traditionele vorm met moderne toegangscontrole.

ILOQ is de eerste elektronische “self powered” cilinder ter wereld die zichzelf voorziet van energie door de insteekbeweging van de sleutel in de cilinder.

In basis bestaat het systeem uit een sleutel met een ingebouwde chip en een cilinder. Beide maken gebruik van de energie die opgewekt wordt door de insteekbeweging van de sleutel in de cilinder. Er zijn dus geen batterijen nodig en daarom is het systeem zeer onderhoudsarm! Het geeft zonder bekabeling en over meerdere locaties de mogelijkheid tot een veilig en geïntegreerd sluitsysteem dat deuren, lockers, kastjes, hangsloten enz. kan omvatten. Installatie bestaat slechts uit het vervangen van de bestaande cilinder van de deur.

Via software (SaaS – Software as a Service) kunnen sleutels eenvoudig toegewezen maar ook weer geblokkeerd worden. Eventueel kan de sleutel met een RF chip (bv Mifare) uitgerust worden zodat met de sleutel ook de paslezers bediend kunnen worden. Ook zijn database koppelingen met paslezersystemen mogelijk.

Kenmerken van het systeem: Veilig, Flexibel, Eenvoudig toepasbaar, Beheersbaar, Onderhoudsarm en Duurzaam (geen batterijen!).

Een investering in ILOQ betekent een investering in duurzaamheid, minder onderhoud, minder terugkerende kosten van vervanging van sleutels en cilinders en een verhoging van de veiligheid binnen de organisatie.

 

Wilt u meer weten over het ILOQ Systeem? Bel 023 - 55 83 900