Camerabewaking

Inbrekers, insluipers en vandalen hebben een afkeer van camera- en videosystemen. Het liefst komen ze niet in beeld, want camera’s en opnameapparatuur leggen alles onverbiddelijk vast. Ieder beeld kan opnieuw bekeken worden met alle kans dat criminelen herkend en uiteindelijk gepakt worden. Camerabewaking zorgt voor een verhoging van de veiligheid en is inzetbaar in een groot aantal toepassingen zoals bijvoorbeeld parkeergarages, winkelcentra, winkelbedrijven, scholen, verkeer, transportbedrijven, opslagterreinen, hotels en ziekenhuizen en tegenwoordig ook steeds vaker particulieren.

Vanuit één centraal punt kunnen meerdere ruimtes of locaties bewaakt worden, zonder dat extra personeel benodigd is. In de “stille” uren en bij een minimale bezetting is dat een uitkomst. Dankzij camera bewakingssystemen kunnen medewerkers efficiënter ingezet worden.

Maar camerabewaking is meer. Beelden moeten natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn en opgeslagen kunnen worden. Het is ook van belang dat beelden op de juiste manier en door de juiste personen worden bekeken en geanalyseerd. Die beelden kunnen direct worden bekeken, ter plaatse of op afstand, zelfs vanaf een smart phone of tablet. Bij koppeling met een videomeldkamer kan zelfs voor constante camerabewaking gezorgd worden om zo incidenten te voorkomen. Ook kan de politie, middels “Live View” meekijken in geval van onraad.

Welke camerasysteem voor u het beste is? Daar willen onze specialisten graag met u over praten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten uw graag kennismaken met onze producten. Eventueel zijn wij bereid een proefopstelling bij u te realiseren.

 

Wilt u meer weten over Camerabewaking? Bel 023 - 55 83 900